0
Home ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Binnen 14 dagen (vanaf de datum producten werden ontvangen), als u de producten die u kiest bent u niet beantwoorden in termen van kleur of maat te vinden, kan worden geretourneerd en vervangen onder de volgende omstandigheden. U moet de producten terug te sturen naar ons in de originele verpakking (je betaalt de verzendkosten). De producten moeten niet gebruikt (behalve try-out). Als we de producten precies teruggestuurd ontvangen, zullen we vervangen door nieuwe en verzenden ze naar u terug. De verzendkosten voor de vervangen producten die wij aan u moet ook in rekening worden gebracht van jullie. Voor het versturen van de items voor vervanging, dan kunt u de overdracht van de verzendkosten voor terug te draaien de vervangen items van ons eerste. Zodra de betaling voltooid, zullen we vervangen de items verzonden van u. 

Als je weigert het verzoek om een of andere reden of als het pakket te ondertekenen werd automatisch terug na een paar keer zonder succes levering (te wijten aan u niet beschikbaar bent of u heeft een verkeerd of onvolledig afleveradres aan ons), wordt uw bestelling geannuleerd en restitutie zal worden gemaakt op de creditcard gebruikt voor uw bestelling. En 50% van de prijs merchandise in rekening gebracht door u en verzendkosten zullen niet worden terugbetaald. 

U moet redelijke zorg van de goederen terwijl ze in uw bezit. We zouden van mening zijn dat redelijke zorg is niet overgenomen van de goederen, bijvoorbeeld, als je ze hebt gebruikt om een mate dan wat redelijk zou zijn als ze te bestuderen in een winkel voor de aankoop. De goederen moeten binnen 21 dagen worden teruggestuurd naar ons, in de originele verpakking en labels bevestigd en op eigen kosten naar het onderstaande adres.