0
Home ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring

De persoonlijke gegevens die wij vragen is over het algemeen gebruikt om goederen of diensten aan u te leveren. Bijvoorbeeld voor een credit card transactie hebben wij uw kaartnummer. Waar mogelijk proberen Wij ervoor te zorgen dat onze openbaarmaking van informatie aan andere organisaties is op een manier die niet persoonlijk individuen wordt geïdentificeerd. 

Voor de toepassing van dit privacybeleid, persoonlijke informatie: informatie waarmee iemand persoonlijk kan worden geïdentificeerd, met inbegrip van naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, factuur- en accountgegevens, creditcard of bankpas gegevens en andere informatie incidentele het leveren van goederen of diensten. Wij verzamelen persoonlijke informatie van u wanneer u ons vrijwillig met deze informatie, zoals wanneer het registreren van uw account op de site en het plaatsen van een bestelling via de site. 

We zullen niet overdragen, handel, verkopen of persoonlijk identificeerbare informatie aan anderen anders te onthullen. Vertrouwde derden bijstaan bij operationele website, zakendoen, of onderhoud aan de gebruiker opdrachten zijn vrijgesteld van dit beleid zolang ze akkoord met onze privacy beleid te volgen en te houden persoonlijke informatie vertrouwelijk. Wij kunnen persoonlijk identificeerbare informatie vrij te geven wanneer dat nodig is om te voldoen aan de wet, af te dwingen website beleid of onze rechten of die van anderen, of om veiligheidsredenen te beschermen. Niet-persoonlijk identificeerbare bezoeker informatie kan aan andere partijen voor marketing, reclame, en andere toepassingen worden verstrekt.